Top
 

Fysiotherapie

Binnen 24 uur geholpen aan jouw klacht

Fysiotherapie bij JPT Body & Mind heeft als doel om jou zo spoedig en effectief te verhelpen van jouw klachten en blessures. Waar reguliere Fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door! Omdat geen een mens hetzelfde is, bekijken wij eerst de klacht / blessure en maken wij een op maat gemaakt behandelplan dat perfect bij jou aansluit om direct aan de slag te gaan. Zo ben je sneller van de klachten af en kun je weer doen wat jij het liefste doet.

Met verschillende specialisten in de praktijk kunnen wij jou datgene bieden om tot een efficiënt herstel te komen! We hanteren een specialistische en persoonlijke aanpak die zijn vruchten afwerpt. Onze fysiotherapeuten Martijn, Julien, Eveline, Sascha en Stan adviseren, behandelen en begeleiden.

Door korte lijnen met verschillende specialisten onder één, kunnen we je tevens na het traject helpen bij het zorgen voor een gezonde en fitte levensstijl.

Fysiotherapie kan verstandig zijn bij pijnlijke gewrichten/spieren/banden/pezen, revalidatie, stijfheid, pijn/belemmering tijdens beweging/aannemen bepaalde houding, werk gerelateerde klachten, ademhalingsproblemen/hyperventilatie, long- en hartproblemen en evenwichtsstoornis.

Fysio-Bodytec

Fysio-Bodytec is fysiotherapie in combinatie met Bodytec training. Op een unieke- en persoonlijke manier kan de Fysio-bodytectraining van 20 minuten helpen bij het verminderen van de klacht en het herstellen van de blessure. Wanneer je fysiotherapie combineert met bodytec start het revalidatieproces eerder en effectiever. Het bijzondere aan de Fysio-bodytectraining is de Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). Door de elektroden op de specifieke spieren te plaatsen, worden de spieren optimaal geactiveerd en de gewrichten ontlast.

Voordelen op een rij

Binnen 24 uur geholpen

Snel resultaat in minder tijd

Beter kracht-uithoudingsvermogen van de spieren

Bevordering spieropbouw na operaties en blessures

Betere kwaliteit van het leven bij (chronische) klachten

Positieve mindset

Stimulering stofwisseling en vetverbranding

Doorbloeding van de huid en spieren

Vermindering (artrose) klachten aan de nek, schouder, rug, heup, knie of enkel

Afname klachten na fracturen/botbreuken, instabiliteitsklachten en operaties

Minder pijnlijke gewrichten, spieren, banden en/of pezen

Meer informatie aanvragen

Onze fysiotherapeuten helpen je graag verder!

Facetune_12-02-2021-15-30-11

Martijn

IMG_4598 3

Julien

IMG_4663

Eveline

IMG_4471

Sascha

IMG_4602

Stan

Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door
Snel resultaat in minder tijd
Kom tot rust en vind de balans terug
Herstel jouw lichaam in 3 minuten