Top
 

Blog

“Hij is één van de beste in zijn vakgebied!”

Mijn naam is Wilmar Voois, ik loop nu ongeveer 8 maanden bij JPT Body & Mind, onder begeleiding van fysiotherapeut Stan. Door Sandra Gijzel (Bodytec Trainer bij Bodytec Studio Naaldwijk) ben ik bij JPT Body & Mind terecht gekomen. Deze bedrijven zijn partners van elkaar, vandaar dat er zo snel geschakeld kon worden.

Corona was de boosdoener

In april 2021 heb ik corona gekregen en de klachten waren niet mild. Ik ben een fitte man die meer dan 6 keer per week sportte. Door corona was mijn conditie compleet weg en kon ik weer opnieuw beginnen met trainen en het opbouwen van mijn fitheid en gezondheid.

Ik ben onder behandeling bij Stan, en ik moet eerlijk zeggen, hij is echt één van de beste in zijn vakgebied. Hij ziet direct de klacht en schakelt hier naar. Daarnaast is het een super gozer in omgang en communicatie.

Klachten worden minder

Gelukkig worden de klachten met de dag minder, maar ik heb nog steeds last van mijn onderrug en nek. De oefeningen die ik mee krijg, helpen wel goed. Daarnaast maakt hij het elke behandeling goed los, hier ben ik echt blij mee! Niet alleen fysiek, maar ook mentaal zit ik hierdoor lekkerder in mijn vel. Het slaat toch ook op je gemoedstoestand als je fysiek gespannen bent.

Mijn herstel naar 100%

Ik zou iedereen aanraden om een bezoek aan Stan te brengen, of JPT in het algemeen natuurlijk. Je wordt serieus genomen en ze kijken naar de oorzaak van de klacht, om zo direct te schakelen naar een passend behandelplan. Ik weet zeker dat ik in 6 maanden tijd volledig hersteld ben en weer kan doen waar ik gelukkig van wordt; pijnvrij bewegen!

Share