Top
 

Blog

Irene Valstar – Cryotherapie

Irene brengt sinds de start van de Cryotherapie 1,5 jaar geleden elke week wel een bezoek aan de koelte-cabine van -110 graden. Vanwege vele gezondheidsvoordelen raadt zij het iedereen aan om de effecten hiervan te ervaren!

“Via Jeroen ben ik geattendeerd om gebruik te maken van de nieuwste technologie die JPT aanbiedt: Cryotherapie. Je stapt voor 3 minuten in een cabine van -110 graden. Gelukkig staat er een lekker muziekje op zodat de tijd nog een beetje snel gaat, haha!

Door mijn Reumatische Artritis kan ik soms een vermoeid lijf ervaren. Dit komt voornamelijk omdat ik dan teveel doe op een dag. Als ik dan 3 minuten in de Cryo-cabine sta ben ik direct de vermoeidheid kwijt en kan ik weer heerlijk bewegen. Ook mijn mindset is heel positief en ik heb overal zin in!

De voordelen die ik voornamelijk ervaar was het feit dat je direct aan staat, alle kwaaltjes en klachten verdwenen en het een super ervaring is die ik iedereen gun. De droge kou ervaar ik als een voordeel ten opzicht van bijvoorbeeld ijswater.

Ik raad het iedereen aan. We zijn met mijn tennis-competitie team in de cryo-cabine geweest, dat was zo een leuke ervaring! Iedereen ervaarden het op zijn/haar eigen manier, de meesten waren super positief.

Ik geef de Cryotherapie een 9! Ik vind het geweldig en blijf het zeker doen!”

 

 

 

 

 

 

Share