Top
 

Medische training

Trainen onder medische begeleiding

De dag begint wellicht al met een pijnlijke scheut in de rug of een zere nek. Je bent beperkt in jouw bewegingsvrijheid en raakt er aan gewend dat dit de enige manier van leven is. Pijn kan veel invloed op jouw plezier in het leven hebben.

Om weer te kunnen genieten van de leuke dingen in het leven, raden wij medisch trainen aan. Medisch trainen is een verantwoorde work-out om jouw gezondheid en vitaliteit te herstellen, te versterken of onderhouden. Het gaat bij deze training om het begeleiden van klanten met een verminderde belastbaarheid door een blessure, klacht, operatie, verkeerde houding, of andere medische oorzaken.

Sporten onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten / specialisten zorgt ervoor dat jij altijd op de juiste manier aan jouw gezondheid aan het werk bent. Je ben sneller de oude dan je denkt, en kunt door middel van deze trainingswijze weer genieten van de dingen waar jij echt plezier uit haalt. Een training onder begeleiding van onze fysiotherapeuten biedt jou net die extra zekerheid om oefeningen op de juiste manier gecontroleerd uit te voeren en op jouw techniek te letten. Hierdoor verminderen jouw klachten en kun je weer goed bewegen!

Lichamelijke problemen kunnen onder andere ontstaan door:

Een verkeerde houding tijdens dagelijkse bezigheden

Nek- / Schouderklachten

Artrose

Stress-factoren

Hart- en vaatziekten

Obesitas

Gewrichtsaandoeningen

Revalidatie

Diabetes

Bekkeninstabiliteit

Tarieven:

  • Medische training                          ( 60 minuten )     € 75,00
  • Medische training                          ( 30 minuten )     € 45,00
Meer informatie aanvragen

Onze fysiotherapeuten en specialisten staan voor je klaar!

Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door
Snel resultaat in minder tijd
Kom tot rust en vind de balans terug
Herstel jouw lichaam in 3 minuten