Top
 

Sandra Hoogerwerf

Menu
Neem contact met ons op!

Smederijstraat 22
2671 BV Naaldwijk

info@jptbody-mind.nl

0174 760800

Sandra Hoogerwerf

Financiën & HR

Hi, ik ben Sandra en sinds oktober 2018 werkzaam bij JPT als commercieel en administratief medewerkster. Daarnaast werk ik ook in de Bodytec Studio als Personal Trainer.

Ik houd me bezig met heel veel verschillende zaken bij JPT en Bodytec Studio. Zo plan ik mensen in voor een rondleiding of proefsessie, handel ik vragen via mail en telefoon af, maar ook factureren, boekhouding, planning en intakes uitvoeren, HR zaken en meedenken in bepaalde processen hoort bij mijn pakket. Eigenlijk ben ik betrokken bij alles wat ervoor nodig is om JPT en de Bodytec Studio draaiende te houden en geef ik daarnaast ook Bodytec trainingen in de studio.

Wat ik veel van mensen hoor is dat ze mijn telefoonstem en opgewekte/enthousiaste klantvriendelijkheid heel fijn vinden. Voor mij is het elke week weer een uitdaging om alle taken op tijd en netjes af te ronden en te zorgen dat iedereen weer blij en voldaan de deur uitloopt.

Als je iets niet probeert, lukt het je ZEKER niet! Voor iedereen is er wel een mogelijkheid bij JPT; of het nu gaan om voeding (advies en begeleiding), inspanning (pittige personal training of Bodytec work-outs) of ontspanning en tijd nemen voor jezelf (massage, mindfulness). Dus kom eens langs en ervaar zelf wat we voor je kunnen betekenen!

Neem contact met ons op
Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door
Snel resultaat in minder tijd
Kom tot rust en vind de balans terug
Herstel jouw lichaam in 3 minuten