Top

Blog

Siska Sosef Vrolijk – Directeur Basisschool

Vanaf 2012 heb ik voor JPT gekozen, omdat ik graag wilde investeren in mijn gezondheid en persoonlijke, professionele begeleiding erg belangrijk vond. Samen met mijn Personal Trainer heb ik een plan van aanpak gemaakt. Dit plan was gericht om na mijn maagverkleining te zorgen voor de juiste beweging en de juiste manier van trainen om los vel/huid te beperken, gezonde waardes te bereiken en letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel te komen.

Als je echt wilt investeren in je gezondheid, is JPT zeker het juiste adres. JPT onderscheidt zich namelijk door gerichte persoonlijkheid, gedrevenheid, trainen in privacy en het tot op de puntjes werken aan het behalen van de doelen van haar/zijn klanten!

JPT, blijf je onderscheiden in jullie kwaliteiten, maar zorg tegelijkertijd voor het behouden van de toegankelijkheid. Meerdere diensten onder één dak, dat maakt jullie onderscheidend.

Siska Sosef-Vrolijk, 38 jaar, directeur basisschool.

“ Het resultaat mag er zijn: 45 kilo lichter, nauwelijks los vel en de juiste gezonde waardes! “

Share