Top
 

Cryotherapie

3 minuten in -110 graden

Bij JPT maken we gebruik van de Cryotherapie (koudetherapie), waarbij je alleen in de cryo-cabine staat. van minder -110 tot -140 graden. Het voelt comfortabeler aan dan een ijsbad, omdat het ‘droge kou’ is.

De sessie duurt 3 minuten waarbij een temperatuur van -110°C tot   -140°C zorgt dat het lichaam direct op de kou reageert door extra enzymen en hormonen te produceren. Zuurstofrijk bloed bereikt het beschadigde weefsel en het herstelproces wordt versneld!

De werking van dit proces gaat 6 tot 8 uur na de behandeling door. Hierbij ervaar je velen voordelen gedurende de dag zoals meer energie, een opgewekt gevoel en een hogere productiviteit.

 

Lokale Cryotherapie

Naast de reguliere Cryotherapie, maken wij tijdens een fysio-behandeling ook gebruik van de lokale cryotherapie. Hierbij kunnen wij met een kleine variant van de cryotherapie lokaal op een te behandelen plek richten, zodat er sneller resultaat behaald wordt. De lokale cryotherapie kan ingezet worden als ontstekingsremmer, weefselherstel en het verhelpen van huidklachten.

De voordelen op een rij

Stijging immuunsysteem

Een energie-boost

Sneller herstel na blessure/ operatie

Betere nachtrust

Verhelpen huidklachten zoals: Psoriasis, Eczeem

Hogere weerstand

Stimulering celvernieuwing

Behandeling artrose en reuma

Vermindering moeheid en spanning

Versteviging en verjonging huid

Behandeling migraine en slaapstoornissen

Verminder spierpijn en jeuk

Weefselherstel

Meer informatie aanvragen
Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door
Snel resultaat in minder tijd
Kom tot rust en vind de balans terug
Herstel jouw lichaam in 3 minuten