Top
 

Blog

“De klachten zijn verminderd en ik zit veel lekkerder in mijn vel!”

Jacqueline de Groot is al een tijd onder behandeling bij fysiotherapeut Martijn Matzinger omdat zij last had van 24/7 spierpijn, hoofdpijn en een whiplash.

“Via Wieneke van Wijnbergen van het Gezondheidsplein in ’s Gravenzande ben ik bij Martijn terechtgekomen. Ik loop al een lange tijd rond met klachten als hoofdpijn, spierpijn en een whiplash die maar niet weggingen. Martijn heeft goed naar mijn klachten gekeken en geluisterd. Hier heeft hij een passend plan voor gemaakt om de klachten te verminderen en de pijn te verhelpen.

De samenwerking met Martijn verloopt heel goed, ik ben erg tevreden en blij dat mijn klachten nu eindelijk minder worden. Hij geeft mij goede fysio-behandelingen en ik sport bij hem met oefeningen die persoonlijk op mij zijn afgestemd. De klachten zijn stukken minder en ik zit echt veel lekkerder in mijn vel.

Ik zou JPT Body & Mind zeker aanraden, ik word goed geholpen en ze gaan allemaal erg persoonlijk met je te werk. Het is een professioneel bedrijf met goed opgeleide medewerkers met een persoonlijke benadering.”

Share