Top
 

Eveline van Mil

Eveline van Mil

Fysiotherapeut

Mijn naam is Eveline en ik ben sinds 1 december 2020 als fysiotherapeut bij JPT Body & Mind begonnen!

Wat mijn vak leuk maakt is dat niemand hetzelfde is, dus niet elke aanpak is voor iedereen de juiste. Het zoeken naar een passende behandeling, waardoor deze een hogere slagingskans heeft is voor mij een doel en maakt elke dag weer anders!

Daarnaast vind ik het erg belangrijk om mensen weer in beweging te krijgen, dit natuurlijk op ieder zijn eigen niveau. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om aan crossfit, krachttraining en hardlopen te doen. Graag wil ik met mijn enthousiasme voor bewegen anderen motiveren om aan hun eigen lichaam te werken.

Neem contact met ons op
Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door
Snel resultaat in minder tijd
Kom tot rust en vind de balans terug
Herstel jouw lichaam in 3 minuten