Top
 

Blog

“Ik vind dat Sascha heel rustig en vriendelijk te werk gaat! Ze heeft me zeker geholpen!”

Mijn naam is Julia en ik loop nu sinds korte tijd bij Fysiotherapeut Sascha. Via mijn moeder ben ik bij JPT terechtgekomen, omdat zij hier al een tijdje loopt met klachten door Corona. Ik heb al sinds ik mij kan herinneren last van mijn onderrug en hiervoor werd ik door mijn moeder doorverwezen naar JPT.

Ik ben een aantal keer bij een osteopaat geweest, maar dit hielp elke keer maar voor korte duur. Het was een tijdelijke oplossing, maar ik op lange termijn had ik er niet veel aan.

Ze werkt rustig en vriendelijk

Ik ben nu onder behandeling bij Sascha en dat bevalt me goed. Ze is heel vriendelijk en gaat rustig te werk. Ze dringt niks op en legt alles goed uit. En nog belangrijker, ze geeft aan hoe we het samen gaan oplossen! Tijdens het sporten moedigt ze me aan waar nodig, let ze goed op mijn houding en geeft ze complimenten als het goed gaat!

Mijn klachten zijn bijna verholpen!

Mijn klachten zijn zo afgenomen dat ik er geen last meer van heb in mijn dagelijkse functioneren. Wanneer ik lange stukken wandel of ik sport intensief  moet ik nog wel bewust letten op mijn houding. Ik ben super blij dat er eindelijk is gekeken naar de oorzaak van het probleem. Die oorzaak is aangepakt door middel van losmaken, de houding aanpassen en trainen. Ik liep al een hele lange tijd met rugpijn en nooit wist ik waar dat aan lag. Nu wel!

JPT Body & Mind start bij de beginnende oorzaak van je klachten, deze pakken ze aan waardoor je daarna kunt opbouwen zonder klachten.

 

Share