Top
 

Blog

Matthijs Dekkers – Kers & De Klein Reclame

Ik ben gewoon al een ander mens geworden die zich fitter en vele malen prettiger voelt en dat mede dankzij het gehele team van JPT ????????

Sinds jaar en dag is Matthijs al klant bij JPT Personal Training & Coaching met de wekelijkse spinningsessie. Tegenwoordig heeft hij de smaak helemaal te pakken en is hij hier bijna dagelijks te vinden. Als het niet voor een Cryotherapie sessie is, is het wel voor Fysiotherapie bij Martijn, Mindfulness bij Petra of een voedingsgesprek bij Monique.

Matthijs:’ Ik ben 2,5 jaar geleden begonnen met spinnen en sinds kort heb ik hier ook Personal Training bij Martijn aan toegevoegd en ben ik samen met Monique bezig met een Lifestyle & Voeding programma. Ik wilde wat sterker, fitter en slanker worden om mee te komen met mijn fietsteam.

Helaas heb ik na 1 keer Personal Training een ongeluk gehad met wielrennen waardoor ik van Personal Training naar Fysiotraining ben overgestapt. Daarnaast ben ik gestart met Cryotherapie om sneller te herstellen na blessures en van mijn huidaandoening psoriasis af te komen, en het werkt super!

In verband met drukte, stress, werk en de nasleep van mijn fietsongeluk zat ik er even doorheen en ben ik gestart met Mindfulness bij Petra. Hierdoor krijg ik meer rust in mijn hoofd en ontspan ik wat beter!Op dit moment verloopt het herstel van mijn schouderblessure voorspoedig, ik voel mij fitter & sterker, daarnaast ben ik al meer dan 4 kg afgevallen in 2 weken tijd en door middel van Mindfulness zit ik lekkerder in mijn vel, ik voel me fijner en ik kan nu al beter met stress en drukte omgaan!

Share