Top
 

Blog

Met reuma is sporten heel goed voor je, maar dit moet wel gecontroleerd plaatsvinden!

Mijn naam is Mathilde van den Berg en ik ben bij JPT Body & Mind terechtgekomen omdat ik last heb van reuma. Hierdoor heb ik regelmatig last van ontstekingen en is het voor mij belangrijk om te sporten en bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Anders is de kans op overbelasting van mijn gewrichten te groot.

Eveline is mijn supporter!

Ik train onder begeleiding van Eveline, zij is mijn supporter en professionele begeleider! De specialistische en doortastende begeleiding van Eveline is optimaal. Zij houdt zicht op de uitvoering van de oefeningen en weet het maximale te behalen waardoor ik verder ga dan voorzien, maar geen klachten overhoudt na de behandeling.

Mijn spieren zijn door Bodytec beter in conditie

Mijn klachten zijn in het najaar en winter erger dan in de zomer. Koud en vochtigheid zijn grote triggers tot meer ontstekingen. Sinds het starten met Bodytec zijn mijn spieren veel beter in conditie waardoor belasting op mijn gewrichten is afgenomen. Ik heb aanzienlijk minder klachten,  minder stram en minder pijn. Ik voel me fitter dan ooit!

Ik raad het iedereen aan die klachten heeft in de richting van reuma. De combinatie van intensief sporten en minimale belasting voor je gewrichten heeft het effect dat je beter in balans bent, je spieren komen in de gewenste conditie waardoor je gewrichten ontzien worden die juist de bron zijn voor klachten.

Specialisme en support op niveau, voor iedereen die wil investeren in zichzelf! De kwaliteit van jullie aanbod hangt samen met de professionele begeleiding, dat maakt JPT.

Share