Top
 

Preventief Medisch Onderzoek

Vitaliteitscheck

Hoe zorg je voor fitte en vitale medewerkers? De gezondheid van jouw medewerkers heeft een grote invloed op de gezondheid van jouw bedrijf. Door midel van een Vitaliteitscheck meet je de gezondheid en zetten we deze om in specifieke doelen. Zo kan bijvoorbeeld tijdig aandacht worden besteed aan eventuele klachten die later tot verzuim kunnen leiden.

Bij het preventief medisch onderzoek wordt een vitaliteitscheck gedaan waarbij conditionele-, fysieke- en mentale metingen worden gedaan. Afhankelijk van de resultaten die uit de vitaliteitscheck komen, zullen wij een plan van aanpak opstellen waarmee de gezondheid en/of levensstijl kan worden verbeterd. Wij bieden tevens een vervolgafspraak aan waarbij de resultaten en vooruitgang worden gemonitord en duidelijk in kaart worden gebracht.

Een PMO kan bestaan uit:

Body Composition Test / Lichaamssamenstelling meting (hierbij wordt gekeken naar: gewicht, BMI (Body Mass Index), vetpercentage, vetmassa, vetvrije massa, viscerale vet, vochtpercentage, energiebehoeftemeting en metabolische leeftijd.

Omvangmeting van middel.

Longfunctietest.

Bloeddrukmeting.

Rusthartslagmeting.

Bloedparameters (totaalmeting) van cholesterol, glucose, lactaat en triglyceriden.

Balans- en evenwichtstest.

Krachttest voor onder- en bovenlichaam.

Astrandtest, een conditietest waarbij de zuurstofopname, hartslag en -belasting wordt gemeten.

Begin- en eindmeting.

Mogelijkheid om vervolgtraject in te plannen.

Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door
Snel resultaat in minder tijd
Kom tot rust en vind de balans terug
Herstel jouw lichaam in 3 minuten