Top
 

Tarieven

Neem contact met ons op!

Smederijstraat 22
2671 BV Naaldwijk

info@jptbody-mind.nl

0174 760800

Tarieven

Wij zijn een niet-gecontracteerde fysiotherapie praktijk, wat betekent dat wij zelf geen relatie hebben met de zorgverzekeraar. Jij als klant wel. Wij werken zonder contract omdat wij zo snel kunnen schakelen, een langer traject met jou als klant kunnen aangaan en een behandeltraject op maat kunnen aanbieden.

Ook wij als niet-gecontracteerde fysio-praktijk, voldoen aan de wet NZa-regelgeving en aan de richtlijnen van de beroepsvereniging (professionele standaard).

 

Facturatie en vergoeding

Bij een niet gecontracteerde praktijk, betaal je als klant (in beginsel) zelf de rekening. Deze kun je later zelf indienen bij jouw zorgverzekeraar. Het verschilt per zorgverzekering hoeveel je van de behandelingen vergoed krijgt.

De terminologie (natura of restitutie) bepaalt op welke vergoeding jij als klant recht hebt. Als wordt gesproken over een volledig marktconforme vergoeding mag je er vanuit gaan dat er sprake is van een restitutie-verzekering en de kosten volledig vergoed worden.

Bij sommige zorgverzekeraars kun je ook als niet-gecontracteerde fysiotherapeut een factuur indienen. De verzekeraar stuurt voor het eventuele niet-vergoede deel dan een restnota aan jou als klant. Controleer dit altijd op de site van jouw zorgverzekering.

  • Fysiotherapie                          ( 30 minuten )     € 47,00
Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door
Snel resultaat in minder tijd
Kom tot rust en vind de balans terug
Herstel jouw lichaam in 3 minuten