Top
 

Blog

“Ze daagt mij op een prettige manier uit om net even verder te gaan dan ik denk dat ik kan.

Ik ben Yvonne Keppel en ik volg fysiotherapie bij Eveline.

Al jaren heb ik last van artrose in mijn knieën en fibromyalgie. Ik houd van wandelen en fietsen, maar dit ongemak ging mij steeds erger beperken. Zodanig dat ik er ook onzeker van werd. Voor een fietstocht bijvoorbeeld, dacht ik: “Wat nou als ik het niet haal om weer terug naar huis te komen?” Om dat tij te keren heb ik een aantal fysiotherapeuten bezocht. Ik wilde graag leren  mijn spieren sterker te maken, zodat mijn gewrichten minder belast worden. Zij hebben mij helaas niet kunnen helpen.

Toen kwam ik bij JPT terecht!

Toch dacht ik na het zien van een filmpje over Bodytec bij JPT, laat ik dat eens proberen. Ik kwam bij Eveline terecht die mijn gewrichten en spieren eerst eens goed onderzocht. Zij constateerde dat er veel spanning geconcentreerd zat in mijn spieren.  Dat voelde als erkenning van mijn problemen met bewegen. Het gaf mij ook de stimulans om met Bodytec aan de slag te gaan. Inmiddels doe ik dat al geruime tijd en mijn spieren zijn veel sterker geworden. Eveline heeft een goede opbouw in de training die zij mij geeft. Ze stemt goed af wat ik tijdens de training doe. De ene keer heb ik namelijk meer kracht dan de andere keer. Ze daagt mij op een prettige manier uit om net even verder te gaan dan ik denk dat ik kan. Tot mijn verbazing kan ik zelfs squats maken, nog niet zo ver, maar toch. De trainingen zijn ook afwisselend, zodat ik ook daarin gemotiveerd blijf. De oefeningen voor thuis zijn goed uit te voeren.

Eveline heeft mij het vertrouwen in de mogelijkheden van mijn lichaam weer terug gegeven.

Share