Top
 

Blog

Bas Rensen (Directeur Bloemenhandel import/export)

“Als drukbezette man met een prachtig gezin en een topfunctie als directeur, kreeg ik af en toe het benauwde gevoel van disbalans tussen werk, privé en ontspanning. Ik wilde dit graag weer terugvinden en mezelf goed voelen op mentaal en fysiek vlak.

Zodoende ben ik bij JPT terechtgekomen. Ik trainde al bij partner Bodytec Studio en vanuit hier heb ik contact gezocht met JPT Personal Training & Coaching voor een coaching-traject bij Julien. Naderhand ben ik hier ook nog bij gaan trainen bij Personal Trainer André.

De combinatie van sport en mind, heeft voor mij veel betekend. Mijn doel was een goede balans te vinden en mij weer fit te voelen. We hebben tijdens de JPT Business & Lifestyle coaching-sessie goed gepraat over hoe we dit kunnen aanpakken en dit heeft tot veel resultaten gezorgd.

Ik heb voor JPT gekozen omdat ik vanuit de Bodytec Studio veel over JPT hoorde en van veel ondernemers om mij heen. Zij raden het mij aan om eens contact op te nemen.

Ik heb het onregelmatige leven gedag gezegd en zorg nu voor meer balans en structuur. Door 2 keer te blijven trainen werk ik tevens goed aan mijn fysieke gezondheid, naast het mentale vlak. André helpt mij naast Personal Training ook met een stukje advies in voeding en ik kan goed met hem sparren over mijn doelen. Samen werken we hier stap voor stap aan.

Alles onder één dak, het snelle schakelen en mijn eigen trainingsruimte, zijn punten waarom ik gekozen heb voor JPT en hier super tevreden over ben.

Ik heb het traject inmiddels al aan meerdere mensen gepromoot, onder andere aan mijn vrouw!

Ik blijf zeker door trainen bij André en kan altijd weer contact opnemen met Julien, fijn die korte lijnen in één bedrijf!”

Share