Top
 

Blog

“Het zal nooit 100% goed komen, maar zo ben ik er meer dan tevreden mee.”

Mijn naam is Jacky Oorthuijs en ik doe al lange tijd fysiotherapie bij Sascha in Naaldwijk bij JPT Body & Mind.

Ik zag op Facebook een bericht over Bodytec en ik heb in augustus 2020 een kennismakingsgesprek gehad met Sascha. Mijn klachten waren een instabiel lichaam door een ongeluk waarbij mijn dominante linkerhand beschadigd is geraakt en bij een ander ongeluk is een stukje van mijn linker knieschijf eraf gegaan. Hierdoor compenseerde ik vaak met rechts.

Door Bodytec heb ik meer kracht en stabiliteit gekregen. Dit heeft er ook aan bijgedragen dat ik nu weer aan het werk ben. Ik heb er weer vertrouwen in dat dat kan. Het zal nooit 100% goed komen maar zo ben ik er meer dan tevreden mee.

Ik zou zeker JPT Body & mind aanraden. Zoals de naam al zegt wordt er niet alleen naar het lichaam gekeken, maar zeker ook naar hoe je in je vel zit. Daar kan de behandeling dan op worden aanpast. Naast de Bodytec heb ik ook een aantal keren een cryotherapie gehad voor mijn knie wat heel goed geholpen heeft.

Sascha heeft mij altijd zeer goed begeleid in het hele proces.

JPT Body & Mind veelzijdig bij de behandeling van complexe  aandoeningen.

 

Share