Top
 

Blog

Sjaak Buijs – Eigenaar Sjaak Buijs B.V

Sjaak Buijs traint al sinds jaar en dag bij Personal Trainer Angelique en doet dit met veel plezier. “Ik haal hier echt mijn voldoening uit. JPT heeft ervoor gezorgd dat ik, zeker in deze hectische tijd, goed aan mijn gezondheid blijf werken. Het is de stok achter de deur die ik nodig heb om elke week weer fit en vitaal op te staan en energiek de dag te beginnen. Niet alleen de Personal Training sessie, maar ook elke week een bezoek aan de Cryotherapie, zorgt ervoor dat mijn weerstand optimaal is en ik bijna nooit meer last heb van kwaaltjes of pijntjes.

Ik zou het iedereen aanraden om in deze moeilijke tijd juist tijd voor jezelf te maken en die wekelijkse afspraak in te plannen met een Personal Trainer. Je traint wanneer het jou uitkomt en in een eigen zaal, echt super!”

 

Share