Top
 

Blog

Westland Partners – Health middag

JPT organiseert workshops op locatie!

Lonneke van der Zijpp van Westland Partners

“We vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond blijven. Dat deze middag georganiseerd werd door JPT was dus een logische keuze.”

“We zijn het er allemaal over eens: dit gaan we vaker doen!”

Afgelopen mei heeft JPT Personal Training bij ons op kantoor een hele leuke en inspirerende middag georganiseerd. We hebben met alle medewerkers een doelstelling over het jaar 2016 behaald. Daarom wilden we graag iets met al onze medewerkers doen en dan juist iets wat voor iedereen leuk is.
Er is gekozen om een middag te organiseren in het kader van vitaliteit.

We vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers gezond en fit blijven. Dat deze middag georganiseerd werd door JPT was dus een logische keuze.

JPT organiseerde meerdere, op maat gemaakte, workshops voor ons. Zeer uiteenlopend en dus voor ieder wat wils. En hoe fijn is het dat dit dan ook nog eens bij ons op kantoor mogelijk werd gemaakt?! Alle medewerkers waren enorm enthousiast. Pascale de Goeij heeft deze middag perfect voor ons geregeld en gecoördineerd.

De keuze bestond uit drie workshops die naast dat ze leuk zijn ook nog eens bijdragen aan een gezonde levensstijl. Onze medewerkers konden kiezen uit een:

  • Workshop Mindfulness met de road to happiness van JPT Body & Mind door Petra Hofstede.
  • Workshop gezonde voeding door Monique van Holstein met de 7 gouden voedingsrichtlijnen, gecombineerd met een uitdagende bootcamp van Regillio Bezemer.
  • Daarnaast konden de medewerkers meedoen aan een kookworkshop waar gezonde hapjes werden gemaakt. Daar hebben we na afloop heerlijk van genoten met elkaar.

De workshops werden erg goed ontvangen.  Naast dat het leuk en gezellig was, was deze middag ook zeker leerzaam. Meerdere collega’s zijn van plan het niet bij deze ene keer te laten en plannen een vervolgafspraak in bij JPT.

Kortom; het was een verrassende, leerzame en gezellige middag.  We zijn het er allemaal over eens: Dit gaan we vaker doen!

Share