Top
 

Blog

“Dit is zeker één van de beste fysiotherapeuten waar ik ben geweest!”

“Mijn naam is Cheryl Stadhouder en sinds korte tijd maak ik gebruik van fysiotherapie bij Eveline. Ik ben eigenlijk bij JPT terechtgekomen doordat mijn tante er ook loopt. Zij heeft vaak last van haar lijf en ze wist dat ik nu ook al bij veel fysio’s ben geweest. Ze vertelde me kort over de praktijk en de goede hulp die jullie haar boden. Ik ben daarna zelf onderzoek wezen doen op de website om te kijken hoe JPT te werk gaat.

Ik heb heftige klachten gehad in mijn rug en schouders

Ik heb al een hele lange tijd last van mijn spieren in mijn rug, schouders en nek. Dit begon eigenlijk al zo ongeveer 8 jaar geleden, maar ik heb pas echte heftige klachten waarbij ik hulp zocht van dokter/ziekenhuizen/fysio’s denk nu 4/5 jaar. Het begon met af en toe een steek in mijn rug en liep uit naar een zeurende pijn. Het moeilijke is dat niet alleen de manier van pijn dus of het zeurend of stekend is per dag verschilt, maar ook de plaats kan per dag compleet omslaan. Ik kan zo een dag verschrikkelijk veel pijn in mijn rug hebben terwijl ik de volgende dag mijn nek bijna niet kan draaien van de pijn. De klachten zitten dus in mijn rug, schouders en nek, en de pijn kan per dag heel erg verschillen.

 

Evelien als behandelaar

Ik ben super blij met Eveline als mijn persoonlijke fysio. Ik heb veel fysio’s gehad in de laatste paar jaren maar Eveline is zeker wel een van de beste. Ik merk echt dat ze me wil helpen en het beste met me voor heeft. Ik voel dat ik alles aan haar kan melden en ze me echt wil helpen. De samenwerking bevalt mij dus zeker zeer goed.

Ik boek vooruitgang!

Ik moet eerlijk zeggen dat de klachten nog zeker niet weg zijn. Maar daarbij wil ik ook zeker meegeven dat ik echt vooruitgang boek. Ik kan meer sporten zonder echt te veel pijn te hebben, zo ben ik bijvoorbeeld weer begonnen met paardrijden wat eerst echt een tijd niet mogelijk was met mijn klachten. Terwijl het nu eigenlijk erg goed gaat en ik weinig klachten heb als ik ermee bezig ben. Ik heb ook wel nog steeds tijden dat het weer wat minder gaat maar over het algemeen ben ik zeker al een stuk vooruit gegaan.

 

Dit is zeker één van de beste fysiotherapeuten waar ik ben geweest!

Ik zou JPT Body & Mind zeker aanraden! Ik heb veel fysio’s gehad maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit één van de beste is waar ik ben geweest. Ze willen je echt vooruit helpen en bieden je alle mogelijke opties om je te helpen je doel te behalen. JPT Body & Mind biedt echt persoonlijke hulp waarbij de je optimaal willen helpen om je doel te bereiken. Het voelt erg persoonlijk en ze willen je echt helpen.

Ik wil nog laten weten dat ik super blij ben met hoe deze praktijk te werk gaat, je wordt persoonlijk echt goed geholpen en helpen je met alles wat nodig is voor je.”

Share