Top
 

Blog

Patrick Jordens – Cookie Jar B.V.

Sinds 2008 ben ik al actief lid bij JPT, waar ik Personal Training volg bij Miranda. Ik koos voor JPT omdat ik Jeroen al kende van een andere sportschool. Ik ben zelf ondernemer en toen hij voor zichzelf begon, wilde ik graag met hem mee vanwege zijn deskundige en professionele begeleiding. Daarnaast wilde ik ook echt een persoonlijke aanpak en in privacy kunnen trainen.

Naast Personal training bij Miranda, volg ik Bodytec training bij Jeroen, om optimaal resultaat te behalen. Bodytec is een 20 minuten total Body Workout waarbij je alle grote- en kleine spiergroepen tegelijkertijd traint. Een effectieve en tijdbesparende manier van trainen.

Personal Training heeft mij geholpen met fit blijven en afvallen (zeker 16 kilo), en ook echt met mijn hoofd leegmaken. JPT voelt voor mij vertrouwd en geeft mij de motivatie die ik nodig heb! De stok achter de deur en het feit dat meerdere diensten onder éen dak zitten die elkaar aanvullen, maakt JPT uniek.

‘Als ondernemer is het belangrijk om ook fysiek in topconditie te zijn, en dat doe ik door wekelijks Personal training te volgen bij JPT’

Patrick Jordens, 48 jaar, Ondernemer

Share